Dressuurclinic op 22 november!

DRESSUURCLINIC

Evert de Jong

&

Sander Marijnissen

 

ZATERDAG 22 NOVEMBER 2014

Locatie:

Dierenartsenpraktijk Bodegraven

 

Evert de Jong

Evert de Jong is op dit moment werkzaam op stoeterij de Woude. Dit is een dressuurstal even buiten Rotterdam. Evert is Deurne gediplomeerd en leidt zelf paarden op. Daarnaast geeft hij dagelijks les en regelmatig clinics.

 

Sander Marijnissen

Sander is inmiddels een graag geziene gastinstructeur op onze jaarlijkse dressuurclinic. Hij runt zijn eigen dressuurstal, waar hij veel les geeft en paarden traint. In de top van de dressuursport heeft hij ook al succes geboekt. Samen met het Nederlandse team hebben Sander en zijn paard Moedwil op het EK dressuur in augustus 2011 een welverdiende bronzen medaille behaald!

 Dus grijp je kans en meld je aan!

 

Deze dressuurclinic wordt georganiseerd door de Boreftse ruiters in de binnenbak op de Dierenartsenpraktijk aan de Zuidzijde 63 te Bodegraven. Leden en niet-leden zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen.

 

Evert de Jong zal zaterdagochtend les gaan geven. De kosten hiervan zijn voor leden €50,- p.p en voor niet-leden €55,- p.p. voor een privé les van een half uur. En €40,- p.p. voor leden en €45,- p.p. voor niet-leden in een les met 2 personen van drie kwartier.

 

Sander Marijnissen zal zaterdagmiddag les gaan geven tot in de avond.

De kosten voor de leden zijn €75,- p.p. en voor de niet-leden €85,-  p.p.  in een les met 2personen. En €50,- p.p. voor leden en €55,- p.p. voor niet-leden in een les met 3 personen.De clinic duurt bij Sander Marijnissen drie kwartier.

 

De groepen zullen zoveel mogelijk worden ingedeeld op gelijk niveau.

 

Je kunt je hiervoor opgeven bij Joy de Jonge via de mail: boreftseruiters@hotmail.com. Vermeld hierbij je naam en telefoonnummer, de naam van je paard, bij welke instructeur, graag de voorkeur met hoeveel personen in een les (Evert; privé of 2 personen, Sander; 2 of 3 personen) en het niveau van de combinatie. Reageer snel, want vol is vol!!

 

De inschrijving sluit op 15 november 2014 !!!!

Kijk op de website van de Boreftse Ruiters, www.deboreftseruiters.nl

Vanaf woensdag 19 november kan je via www.startlijsten.nl  zien hoe laat je moet rijden.

 

We hopen dat deze dag vooral leerzaam, maar ook gezellig zal worden!

Voor het publiek is de entree vrij toegangkelijk! Het is altijd erg leuk en leerzaam om te komen kijken.

 

 

Met ruiterlijke groet,

 

Het bestuur van de Boreftse Ruiters